Bedrijfsvisie

DHK Tax Laywers & Legal Consultants

Vanuit ons specialisme btw & overdrachtsbelasting en douane & internationale handel bedienen wij grote en kleine relaties rechtstreeks en fungeren wij als “Fiscale Backoffice” voor andere adviseurs (zoals accountantskantoren, advocatenkantoren en notarissen). Onze klanten en adviezen zijn voor meer dan 90% nationaal, maar wij verstrekken ook advies aan internationale ondernemingen, die wij in Nederland fiscaal en juridisch begeleiden.

Wij zien het optimaal bedienen van onze klanten als een uitdaging die we met veel plezier aangaan. Daarbij staan wij in voor persoonlijke, snelle, adequate en betaalbare dienstverlening.

Persoonlijk

Voor u als klant is er één aanspreekpunt die uw dossier persoonlijke aandacht geeft en die uw vraagstelling zelf inhoudelijk behandelt. Hierdoor zijn wij in staat u altijd te woord te staan met volledige kennis van zaken.

Snel

Onze filosofie is dat een adviseur altijd bereikbaar moet zijn, kwaliteitsadvies moet leveren en efficiënt en effectief moet werken.

Adequaat

Wij staan voor betrouwbaarheid en fair play en wij streven een goede relatie met onze klanten na. In het belang van een optimale fiscale positie van onze cliënten hechten wij bovendien groot belang aan een goede relatie met de Belastingdienst. Op die manier hebben wij met de Belastingdienst diverse regelingen op nationaal niveau weten te realiseren, waarvan een aantal in Besluiten van de Staatssecretaris van Financiën is vastgelegd en nu geldt als algemeen beleid.

Betaalbaar

Doordat wij een kleinschalig, gespecialiseerd kantoor zijn, kunnen wij onze diensten aanbieden tegen een concurrerend tarief.